Saját gyártású kürtőpalást

A kürtőpalást a Bútorspan műhely saját gyártású terméke!
A története évekre nyúlik vissza...

Egy korábbi megrendelésnél konyhabútorba kértek tőlünk elszívó kürtőt. Körbenéztünk a piacon hol-milyet-mennyiért kaphatunk. A kínálatban a műanyag felület felé orientálódó választék volt fellelhető, de mi igazából valami emberibb és természetesebb felületre gondoltunk. Így jött az ötlet, hogy próbáljunk magunk gyártani egy olyat, ami minden tekintetben egyedülálló és esztétikailag is kifogásolhatatlan. A sikeres mintadarabok beépítését követően elkezdtük a sorozatgyártást. Így megszületett a hagyma, az egyenes és a sarok formájú palást.
 

Hagyma kürtő Egyenes kürtő Sarok kürtő

Ezeket a termékeket ma már raktári készleten tartjuk, rövid határidővel tudjuk szállítani akár futárszolgálattal! Előnye, hogy a kereskedelemben kapható összes kürtőszegéllyel kompatibilis, felülete festhető, könnyen tisztítható. Szerelése egyszerű akár utólag Ön is felszereheti! Amennyiben felkeltette érdeklődését kérjük hívjon, vagy írjon nekünk!

  Kovács István
  ügyvezető
   
Telefon  +36 34 365 888
Mobil  +36 20 9282 198
Fax  +36 34 560 505
   
E-mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

butorspan.hu | 2013. Minden jog fenntartva.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.